L'experiència definitiva sobre el cava al Penedès

El taller “Crea el teu cava” és l’activitat més divertida i singular que podràs fer durant la teva visita al nostre celler. Descobriràs tots els secrets del cava, el vi escumós català, així com el seu procés d’elaboració.

Durant la visita no només podràs tastar els nostres millors caves, sinó que també desgorjaràs la teva pròpia ampolla per endur-te-la a casa, sense oblidar la visita a l’antiga masia i a totes les nostres instal·lacions.

Així, després de fer el tast dels nostres caves, anirem a la sala d’elaboració. Un cop allà, podràs triar el cava que més t’hagi agradat  i, amb les teves pròpies mans, desgorjar-ne una ampolla. Seguidament, li introduiràs el suro, la xapa i l’etiquetaràs. Aquesta serà la teva ampolla de cava, i la podràs gaudir on i quan vulguis, tot recordant la màgica experiència que vas viure amb nosaltres.

Una activitat singular a prop de Barcelona

Es tracta d’un taller únic en el món de l’enoturisme, i en tot moment estaràs acompanyat de professionals per tal que puguis conèixer tots els secrets que envolten aquesta beguda.

Inclou: Visita + tast de 3 caves Palagó + taller de desgorjat + una ampolla de cava de regal.
Preu: 60€/persona (de 2 a 20 persones).
Durada: 2 hores.
Disponibilitat: Tot l’any.
Horari: 10:30 a 12:30 hores

Podràs complementar el taller amb l’experiència de Maridatge gastronòmic, que inclou la creació de dues tapes seleccionades per la nostra xef i maridades amb dues copes de cava o dues copes de vermut.

*La compra de qualsevol experiència inclou de regal una copa de cava o una copa de vermut a la La Manela, la nostra vermuteria ubicada al pati del celler i al costat de les vinyes.

Per qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic reserves@artcava.com