Visita per "ORIGGENS"

Vols conèixer quins son els orígens de les vinyes al Penedès i la primera vinya de Catalunya?

Els nostres gens son la informació que hem heretat des de l’origen del Penedès vitícola. Aquesta zona no seria el que és a dia d’avui sense els nostres ancestres.

La visita ORIGGENS ens permetrà fer una ruta històrica per aquesta terra de vins, començant al paleozoic amb la formació de la depressió o vall que és el Penedès fins a l’actualitat.

Sabíeu que fa milions d’anys aquesta vall era un mar tropical? Com afecta aquest fet als vins que s’hi fan ara?

Començarem la ruta guiada al mirador de 360º del Puig de La Mireta, on us explicarem l’origen del Penedès, entre la serralada Litoral i la serralada Pre-Litoral, i coneixereu per què s’ha convertit en una zona vitícola tan important.

La visita continuarà al Centre d’Interpretació del Jaciment Ibèric de la Font de la Canya, on s’hi relata la importància dels ibers en el desenvolupament de la viticultura al Penedès. De fet, aquí s’hi pot trobar la primera vinya de Catalunya.

Seguidament, la visita seguirà a Artcava, on amb el nostre enòleg veureu com es desenvolupà el vi en l’època medieval a la nostra masia del S.XII des de llavors fins a l’actualitat.

Inclou:

Visita al mirador del Puig de la Mireta + Visita al Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya + Visita al celler d’ARTCAVA + Degustació dels nostres caves.
Preu: 24€/adult i 6€/nen.
Durada: 3 hores.
Disponibilitat: Tot l’any.
Horari: A concretar.

💥OPCIONAL💥: Cistella de pícnic

Complementa el tour gaudint d’un pícnic casolà als entorns del nostre celler, ja sigui al pati sota les moreres o entre les vinyes.

-La cistella inclou 6 platets i una ampolla del nostre cava.

Preu: 40€ per a 2 persones.

*Cal reservar amb 24 hores d’antelació.

*Consulta per al·lèrgies i intoleràncies