FREETOUR ORIGGENS

Vols conèixer quins són els orígens de les vinyes al Penedès? Vols conèixer la primera vinya de Catalunya?

Els nostres gens són la informació que hem heretat des de l’origen del Penedès vitícola. No seria el Penedès el que és a dia d’avui sense els nostres ancestres.

La visita ORIGGENS ens permetrà fer una ruta històrica d’aquesta terra de vins, començant al paleozoic amb la formació de la depressió o vall que és el *Penedès fins a l’actualitat.

Sabíeu que fa milions d’anys aquesta vall era un mar i tropical? Com afecta aquest fet als vins d’avui?

La ruta guiada comença al mirador de 360º del Puig de La Mireta on s’explica l’origen del Penedès, entre la serralada Litoral i la serralada Pre-Litoral, i s’explica el per què s’ha convertit en una zona vitícola tan important.

La visita continua al Centre d’Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya, on s’explica la importància dels ibers pel desenvolupament de la viticultura al Penedes. De fet, es pot trobar la primera vinya de Catalunya.

Després continuarem la visita al nostre celler d’Artcava, on a través de la història veurem com es desenvolupa el vi en l’època medieval, a la nostra masia del S.XII, fins als dies d’avui on s’explicarà la visió d’un enòleg sobre el vi i el cava en l’actualitat: El Cava i els Millenials.

Inclou:

-Visita guiada 3h
-Visita al Puig de la Mireta
-Visita Centre Interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya
-Visita al celler ARTCAVA
-Degustació de cava

Preu: FREE TOUR – Visita amb taquilla inversa – Tu poses el preu!

💥OPCIONAL💥: Cistella de pícnic al teu aire

Queda’t al nostre pati sota les moreres i descobreix amb el flow les coses bones que us prepararem dins la cistella de pícnic.

Cistella per 2 persones amb 6 platets i una ampolla del nostre cava.

40 €/per 2 persones
Activitat opcional (Cal avisar 24h d’antelació)

*Consulta per al·lèrgies i intoleràncies

INSCRIPCIONS

Si estàs interessat en aquest freetour, envia un email a info@artcava.com o pots completar aquest formulari o enviar un Whatsapp a 647906742!

Menu