Maridatge en línia – Som mediterranis! (6 persones)

120,00

Com a alternativa als sopars d’empresa donada la situació actual, des d’ArtCava hem dissenyat una activitat per a que organitzacions i caps d’equip tinguin també una manera de celebrar el Nadal amb els seus companys. A través d’una sala de videoconferències, el nostre enòleg us guiarà durant un maridatge gastronòmic conformat per tres productes de gastronomia i 3 begudes.

La proposta és la següent: 

Vi escumós Palagó d’Artcava – DO CAVA –  | – Ració de Formatge Català de pasta tova briqueta de cabra – Xerigots (envasat al buit).

Vermut La Manela – | – Ració de rostit gourmet estil del Penedès amb prunes, pinyons i foie-gras (envasat al buit).

Cervesa Canigó de TORRENT -|- Xocolata 70% amb sal de Simon Coll.

Així, aquest pack està pensat per a fins a 6 persones que es trobin en un mateix lloc, i inclou 1 ampolla de cada beguda., 6 racions de formatge, 6 racions de rostit i 6 rajoles de xocolata Premium.

Cal destacar que el tast-maridatge té una durada de 1,5 hores i el producte s’enviarà a una sola adreça. El tast tindrà un caire divertit, distés i didàctic, doncs durant la sessió s’introduiran curiositat amb elements de joc (tipus Trivial), buscant aquell punt de rauxa de les trobades de Nadal, però a casa.

*Enviament inclòs en el preu.

 

Categoria:
Menú