Maridatge en línia – Confinats! (2 persones)

45,00

Com a alternativa als sopars d’empresa i trobades d’amics i famílies donada la situació actual, des d’ArtCava hem dissenyat una activitat per a que us pugueu reunir amb els vostres virtualment alhora que viviu una experiència singular i divertida. A través d’una sala de videoconferències, el nostre enòleg us guiarà durant un maridatge gastronòmic conformat per tres productes de gastronomia i 3 begudes.

Així, aquesta proposta de maridatge està pensada per ser enviada en format individual o per parelles, mentre que s’aconsella dur a terme l’activitat (dia i hora a concretar amb l’enòleg d’ArtCava) en grups d’entre 4 i 20 persones. No patiu que a internet hi cabem tots 😉

La proposta és la següent: 

1 Vi escumós Palagó d’Artcava – DO CAVA –  | – Ració de Formatge Català de pasta tova briqueta de cabra – Xerigots (envasat al buit).

1 Vermut La Manela – | – 1 Ració de rostit gourmet estil del Penedès amb prunes, pinyons i foie-gras (envasat al buit).

1 Cervesa Canigó de Torrent -|- 1 Xocolata 70% amb sal de Simon Coll.

 

Cal destacar que el tast-maridatge té una durada de 1,5 hores. Així mateix, l’activitat tindrà un caire divertit, distés i didàctic, doncs durant la sessió s’introduiran curiositats amb elements de joc (tipus Trivial), buscant aquell punt de rauxa de les trobades de Nadal, però a casa.

*Enviament inclòs en el preu.

Categoria:
Menú